۞ دعای فرج :
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ . اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ . يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ . يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى ، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار آموزشی
  • شناسه : 392
  • 02 آبان 1400 - 13:23
  • 875 بازدید
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد

ضمن عرض خوشامدگویی ، به اطلاع  نودانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد در این موسسه آموزش عالی پذیرفته شده­ اند، می رساند: جهت ثبت نام می توانند به شیوه غیرحضوری و حضوری اقدام نمایند.

ضمن عرض خوشامدگویی ، به اطلاع  نودانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد در این موسسه آموزش عالی پذیرفته شده­ اند، می رساند: جهت ثبت نام می توانند به شیوه غیرحضوری و حضوری به صورت ذیل اقدام نمایند

• ثبت نام غیر حضوری: دریافت فرم ثبت نام و تکمیل آن و ارسال  به همراه مدارک به صورت پستی به آدرس دانشگاه
  • ثبت نام به صورت حضوری
  • پذیرفته شدگان محترم می توانند از روز شنبه مورخ ۱/۸/۱۴۰۰ لغایت چهارشنبه ۵/۸/۱۴۰۰ نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. همچنین جهت تسریع در روند ثبت نام می توانند مدارک لازم را به شماره واتس اپ ۰۹۳۹۷۴۰۳۹۵۸ ارسال نمایند.

مدارک مورد نیاز

تکمیل فرم پیوست
تصویر دانشنامه تحصیلی به همراه اصل ریزنمرات تایید شده دوره کارشناسی

برای آندسته از متقاضیان که تا کنون موفق به دریافت دانشنامه نشده­اند، اصل گواهی موقت فراغت دوره کارشناسی (با ذکر معدل)

در صورت دارا بودن مقطع کاردانی اصل مدرک به همراه ریزنمرات نیز باید ارائه گردد.

تصویر شناسنامه و کارت ملی
۶ قطعه عکس ۳*۴
تصویر مدرکی که وضعیت نظام وظیفه آقایان را مشخص نماید(مانند پایان خدمت، معافیت دائم، ابطال معافیت دوره کارشناسی و …

پذیرفتگان مشمول صدور معافیت تحصیلی باید برای انجام کارهای اداری حضورا به دانشگاه مراجعه نمایند.

• بعد از تکمیل فرم ثبت نام اولیه و ارسال آن به شماره واتس آپ ۰۹۳۹۷۴۰۳۹۵۸ ، نام کاربری و رمز عبور سامانه آموزش مجازی به همراه شیوه نامه تکمیل ثبت نام خدمتان ارسال می­گردد.

اداره آموزش موسسه آموزش عالی صالحان

فرم ثبت نام نسخه PDF

فرم ثبت نام نسخه Word

این مطلب بدون برچسب می باشد.