۞ دعای فرج :
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ . اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ . يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ . يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى ، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار آموزشی
  • شناسه : 352
  • 15 تیر 1399 - 15:19
  • 1756 بازدید
راهنمای آزمون آنلاین دانشگاه صالحان:

ابتدا با استفاده از مرورگرهای Google chrome و یا Mozilla ، سامانه آموزش مجازی صالحان به نشانی lms.irelearning.com را باز نموده

در قسمت ورود به سایت ، نام کاربری و رمز عبور مربوط به خود را وارد نموده تا وارد حساب خود شوید – نام کاربری: شماره دانشجویی – رمز عبور: کد ملی شما می باشد.

در قسمت طبقه بندی درسی آموزن های دانشگاه صالحان را انتخاب نموده تا لیست کلیه آزمون ها باز شود.
? طبق زمان بندی برنامه امتخانی وارد آزمون ها شوید .
? طبق زمان بندی امتحانی وارد آزمون شوید در غیر اینصورت آزمون باز نخواهد شد.

بعد از وارد شدن به آزمون مربوطه ابتدا یک سوال جهت اعلام حضور قرار دارد که می بایست آن را تکمیل کنید.
? و سپس فایل PDF آزمون را دانلود نموده و طبق آن پاسخ آن را در برگه ای نوشته و از روی آن عکس گرفته و به شماره واتساپی که اعلام می گردد ارسال نمائید.

⚠️ نکته بسیار مهم : فقط در زمان بازه آزمون می بایست سوالات را دانلود نموده ، پاسخ دهید و ارسال نمائید…

این مطلب بدون برچسب می باشد.