۞ دعای فرج :
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ . اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ . يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ . يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى ، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار پژوهشی » سایر اخبار
  • شناسه : 1451
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
  • 54 بازدید
چگونه یک مقاله و اثر علمی به زبان انگلیسی یا فارسی خلق کنیم؟

چگونه یک مقاله و اثر علمی به زبان انگلیسی یا فارسی خلق کنیم؟

سمینارهای آنلاین مقاله نویسی علمی به زبان انگلیسی و فارسی ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در داخل و خارج کشور می‌باشد که توسط جناب آقای دکتر مسعود احمدی گرجی از اساتید نخبه و عضو هیات علمی برگزار می‌گردد. شرکت در این وبینارها رایگان بوده و به دانشجویان و فارغ التحصیلانی که قصد ادامه تحصیل در داخل یا خارج کشور و یا بهبود رزومه برای اخذ پذیرش تحصیلی و مهاجرت دارند اکیداً پیشنهاد می‌گردد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.