۞ دعای فرج :
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ . اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ . يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ . يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى ، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.

• شناسه : 2510
  • 01 فروردین 1403 - 5:15
  • 138 بازدید
فرارسیدن سال جدید ۱۴۰۳، بهار طبیعت و تقارن آن با ماه مبارک رمضان مبارک باد.

موسسه آموزش عالی صالحان، فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ،بهار نوروز و بهار قرآنی ، که نشانه خلاقیت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است، را به یکایک دانشجویان، اساتید و خانواده بزرگ دانشگاهیان،تبریک و تهنیت عرض می کند.

“یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال   حول حالنا الی احسن الحال”

نوروز فرخنده همواره برای ما مردمان این سرزمین باستانی، و دیگر فارسی زبانان عالم، مظهر شور و شکوه، آرامش و آسایش، تجلی انوار الهی و فرصتی ذی قیمت برای رشد و تحول درونی بوده است و همگان  به هنگام مراسم تحویل سال نو دست دعا و نیایش به سوی آستان ربوبیت بلند کرده و از اعماق وجودمان فریاد بر می آوریم” ای دگرگون کننده قلب ها و چشم ها، ای گرداننده و نظم دهنده روزها و شب ها، ای تغییر دهنده حال انسان و طبیعت، حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما” و امسال همه ما بسی خرسندیم که ” معنا و معنویت” نوروزمان صد چندان گشته است؛ چون آغاز سال نو با حلول ماه دعا و عبادت، رمضان مبارک، تقارن یافته است و ” نوروزی متفاوت” را برای همه ما به ارمغان آورده است، بی گمان این تقارن و همزمانی مبارک بدان معنا است که ” شور و شعف بهاری” با “معنا و معنویت رمضانی” در هم آمیخته شده است تا بهترین ساعات و لحظات برایمان رقم زده شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.