سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی ، علوم و تکنولوژی در کشورگرجستان-باتومی

سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی ، علوم و تکنولوژی  در کشور گرجستان  باتومی  برگزار گردید.

درباره کنفرانس

در دنیای امروز، دانایی یکی از محور‌ها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه به شمار می‌رود. سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است. بنابراین، با توجه به اهمیت علم و فن آوری در جهان امروز، نیاز به کار علمی در ابعاد مختلف آن در سطح جهانی وجود دارد.

از این رو، شرکت مدیران ایده پرداز کارین در صدد است با هدف هم افزایی دانش و انتشار یافته های نو و بدیع در زمینه های تخصصی و میان رشته ای، دوره سوم این کنفرانس را با هدف آشنایی و ارتباط میان اساتید، پژوهشگران، صاحب­نظران، متخصصان و علاقمندان به منظور تبادل جديدترين دستاوردهای علمی و تجارب کاربردی در زمينه مهندسی، علوم و تکنولوژی و بررسی چالش­های علمی و اجرایی در فرایند کاربرد آنها از تمام مناطق جغرافیایی، در سطوح محلی، ملی، منطقه­ای و بین­المللی با مشارکت دو دانشگاهIstanbul Sabahattin Zaim University و Kaunas University of Technology، در تاریخ 16 خرداد 1395 مطابق با June 5th-2016  در باتومی گرجستان برگزار نماید.

سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی از طرف بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مجامع علمی حمایت معنوی شده است؛ و با افتخار اعلام می داریم، مجموعه دوره های این کنفرانس یک جامعه بزرگ، چند ملیتی و دوستانه از پژوهشگرانی که علاقمند به اشتراک ایده هایشان هستند را شکل داده است.

شایان ذکر است، مجموعه دوره های این کنفرانس به عنوان یک رویداد علمی معتبر در میان جامعه علمی شناخته شده و افزایش تعداد مقالات ارسالی و شرکت کنندگان هر دوره دلیلی بر این ادعا است و شرکت سرآمد همایش کارین از طریق فعالیت های کنفرانس، لوح فشرده مجموعه مقالات کنفرانس، و امکان چاپ مقالات در مجلات معتبر بین المللی بر توسعه و ترویج دانش نظری، پژوهش های مفهومی، و دانش حرفه ای تمرکز دارد.

محل برگزاری کنفرانس

محل برگزاری کنفرانس در دانشگاه دولتی شورتا روستا ولی در شهر باتومی میباشد.

(About University: Shota Rustaveli State University)

گرجستان(به گرجی: საქართველო، ساکارْتْوِلُ) (با نام بین‌المللی "Georgia") کشوری است در قفقاز که بین دریای خزر و دریای سیاه قرار گرفته است.

سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی   با حضور اساتید  و چهره های برجسته  داخلی و خارجی  و همچنین با استقبال چشمگیر اساتید،پژوهشگران ، محققین و دانشجویان  از کشور های مختلف در شهر باتومی گرجستان و در محلدانشگاه دولتی شورتا روستا ولی شهر باتومی  (Shota Rustaveli State University)  برگزار گردید

افتتاحیه سمینار با سخنرانی  جناب آقای حسین مشهدی سرکنسولی جمهوری اسلامی ایران در باتومی  در محل دانشگاه دولتی شورتا روستا ولی شهر باتومی  (Shota Rustaveli State University)    همراه بوده که پس از آن اساتید ، محققین و پژوهشگران حاضر ، طبق  جدول برنامه زمانبندی کنفرانس جهت ارائه شفاهی مقالات و پژوهش های خود ایراد به سخنرانی نمودند.

در جمع حاضرین کنفرانس بین المللی علمی و پژوهشی  جناب آقای محمد جواد باقری  بعنوان دبیر انجمن های علمی دانشجویان موسسه آموزش عالی صالحان از کشور جمهوری اسلامی  ایران - استان مازندران - شهرستان قائمشهر،   با حمایت  های  ریاست محترم موسسه آموزش عالی صالحان جناب آقای دکتر امید میربهاء  و راهنمایی ها و مشاوره های مدیر گروه رشته معماری موسسه ، جناب آقای دکتر صالحی  اقدام به تهیه و تدوین مقاله پژوهشی با عنوان :  مدیریت مصرف انرژی با استفاده از تکنیک های نوین هوشمندسازی ساختماننموده است که پس از داوری مورد پذیرش نهایی  و ارائه بصورت شفاهی قرار گرفت که ایشان هم ازجمله پژوهشگرانی بوده که در این کنفرانس بین المللی علمی و پژوهشی جهت ارائه شفاهی مقاله خود ایراد به سخنرانی نموده است.

موسسه آموزش عالی صالحان قائمشهر ضمن عرض تبریک به جناب آقای محمدجواد باقری ، آرزوی توفیق روزافزون   و موفقیت در تمامی  درجات علمی و پژوهشی را از خداوند منان خواستار است.

IMG ۲۰۱۶۰۶۰۵ ۱۵۰۳۲۸

IMG ۲۰۱۶۰۶۰۵ ۱۵۰۵۱۰ IMG ۲۰۱۶۰۶۰۵ ۱۵۰۹۲۸