نشریات (Journals)

ژورنال مهندسی عمران (Civil Engineering Journal)

Salehan Institute of Higher Education offers various undergraduate and postgraduate programs which are specifically designed to produce qualified and trained personnel in various areas of expertise.

We are proud to inform the SIHE is a publisher and also sponsorship of Civil Engineering Journal with ISSN: 2476-3055.

Civil Engineering Journal is a multidisciplinary, an open-access, internationally double-blind peer-reviewed journal concerned with all aspects of civil engineering, which include but are not necessarily restricted to:

Building Materials and Structures, Coastal and Harbor Engineering, Constructions Technology, Constructions Management, Road and Bridge Engineering, Renovation of Buildings, Earthquake Engineering, Environmental Engineering, Geotechnical Engineering, Highway Engineering, Hydraulic and Hydraulic Structures, Structural Engineering, Surveying and Geo-Spatial Engineering, Transportation Engineering, Tunnel Engineering, Urban Engineering and Economy, Water Resources Engineering, Urban Drainage.

Logo New

سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی ، علوم و تکنولوژی در کشورگرجستان-باتومی

سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی ، علوم و تکنولوژی  در کشور گرجستان  باتومی  برگزار گردید.

ادامه مطلب...

بازدید دانشجویان تحصیلات تکمیلی از موسسه تحقیقات آب تهران

در راستای ارتقاء سطح علمی و عملی دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی ، بازدیدی در مورخ 1395/03/08  از موسسه تحقیقات آب تهران به سرپرستی دکتر کاویان پور صورت  گرفت.

در این بازدید جناب آقای مهندس فیلسوفیان بعنوان کارشناس و مسئول بازدید، توضیحاتی در مورد مرکز تحقیقات آب  و  اهمیت بررسی نوع جریان در سازه های آبی قبل از ساخت با مقیاس کوچکتر برای بدست آوردن توجیهات اقتصادی، کشف مشکلات موجود در مدل اصلی و..... مطالبی را بیان داشتند.

در ادامه باردید از پژوهشکده مهندسی هیدرولیک (آزمايشگاه تخصصي مهندسي رودخانه،تجهيزات جامع ثبت و اندازه‌گير نوسانات فشارهاي ديناميكي،اندازه‌گيري سرعت جريان آب در جريان‌هاي پرسرعت، اندازه‌گيري سرعت در محيط‌هاي آرام،اندازه‌گيري سرعت جريان آب در محيط‌هاي آشفته و متلاطم،تجهيزات اندازه‌گيري دبي در كانال‌هاي روباز و تونل‌هاي تحت فشار و .....) انجام گرفت.

photo 2016 06 09 08 37 15 photo 2016 06 09 08 37 20

photo 2016 06 09 08 37 24